Proiectele noastre

Proiectele noastre sunt diverse şi reflectă personalitatea şi nevoile clienţilor noştri.

PENTEOPENS.COM

Un site de prezentare pentru un meşteşugar de stilouri din materiale deosebite; implementarea s-a făcut pe platforma WordPress urmând ca într-un viitor apropiat să se activeze şi un magazin de comerţ electronic.
DETALII PROIECT

CIUPERCARII.RO

Un site de prezentare simplu şi direct cu cele mai importante informaţii cerute de client; site-ul se poate accesa de orice fel de dispozitiv mobil. Implementarea s-a făcut pe platforma Bootstrap.
DETALII PROIECT

BE-YOU.RO

Un site de prezentare orientat pe un brand personal; conceperea a inclus identitatea vizuală şi adaptarea conţinutului la personalitatea clientului; site-ul include şi un blog pe care clientul îl va folosi pentru a publica articole. Platforma folosită - WordPress.
DETALII PROIECT

KRONLEATHER.COM

Un site de comerţ electronic pentru un meşteşugar de produse din piele naturală. Implementarea a necesitat parţial identitate vizuală; platforma folosită - WordPress şi Woocommerce.
DETALII PROIECT

YOUAREOK.RO

Un site de prezentare orientat pe un brand personal; concepere de la zero a identităţii vizuale adaptată la cerinţele şi personalitatea clientului. Site-ul include un blog şi un editor vizual pe care clientul îl foloseşte pentru a crea propriul conţinut. Platforma folosită - WordPress.
DETALII PROIECT

Site liceu teoretic

Un site de prezentare complex pentru un liceu teoretic; platforma folosită este WordPress.
DETALII PROIECT

PENMANIA.SHOP

Un site de comerţ electronic complet; implementare de la zero a identităţii vizuale; platforma folosită - WordPress şi Woocommerce.
DETALII PROIECT

PENMANIA.NET

Un blog complex orientat pe generarea de conţinut de calitate. Platforma folosită - WordPress.
DETALII PROIECT

SOLARIANA.RO

Un site de prezentare simplu - de o pagină conceput static in HTML şi CSS.
DETALII PROIECT

GIVE-IT.ORG

Un site de prezentare complex conceput pentru o asociaţie non-profit; functionalitate de blog, generare de proiecte şi alte pagini dedicate specifice activităţii asociaţiei. Platforma folosită - WordPress.
DETALII PROIECT
S.C. EVOMIND DEV SRL
CUI: 33109951
Nr. Înreg. J03/587/2014
© Copyright 2020 - EVOMIND DEV SRL
laptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram