Proiectele noastre

Proiectele noastre sunt diverse şi reflectă personalitatea şi nevoile clienţilor noştri.
Site Prezentare Evomind Christiana Mioveni Captura Mica

CHRISTIANAMIOVENI.RO

Un site de prezentare avansat construit pe platforma WordPress; proiectul a presupus un redesign al unui site existent, adaptarea textului la  normele de design actuale și includerea elementelor cerute de către client.
VEZI SITE

ALBINALUCRATOARE.RO

Un site avansat de comerț electronic construit pe platforma WordPress și implementat cu modulul WooCommerce; proiectul a inclus crearea identității vizuale de la zero,  creare de fotografie de produs, implementare blog etc.
VEZI SITE

FRISCO.RO

Un site avansat de comerț electronic construit pe platforma WordPress și implementat cu modulul WooCommerce; proiectul a inclus creare de identitate vizuală,  creare de fotografie de produs, configurare produse, vizual lifestyle, proceduri interne, facturare automată etc.
VEZI SITE

PENTEOPENS.COM

Un site de prezentare pentru un meşteşugar de stilouri din materiale deosebite; implementarea s-a făcut pe platforma WordPress urmând ca într-un viitor apropiat să se activeze şi un magazin de comerţ electronic.
VEZI SITE

CIUPERCARII.RO

Un site de prezentare simplu şi direct cu cele mai importante informaţii cerute de client; site-ul se poate accesa de orice fel de dispozitiv mobil. Implementarea s-a făcut pe platforma Bootstrap.
VEZI SITE

BE-YOU.RO

Un site de prezentare orientat pe un brand personal; conceperea a inclus identitatea vizuală şi adaptarea conţinutului la personalitatea clientului; site-ul include şi un blog pe care clientul îl va folosi pentru a publica articole. Platforma folosită - WordPress.

KRONLEATHER.COM

Un site de comerţ electronic pentru un meşteşugar de produse din piele naturală. Implementarea a necesitat parţial identitate vizuală; platforma folosită - WordPress şi Woocommerce.

YOUAREOK.RO

Un site de prezentare orientat pe un brand personal; concepere de la zero a identităţii vizuale adaptată la cerinţele şi personalitatea clientului. Site-ul include un blog şi un editor vizual pe care clientul îl foloseşte pentru a crea propriul conţinut. Platforma folosită - WordPress.
VEZI SITE

Site liceu teoretic

Un site de prezentare complex pentru un liceu teoretic; platforma folosită este WordPress.
VEZI SITE

PENMANIA.SHOP

Un site de comerţ electronic complet; implementare de la zero a identităţii vizuale; platforma folosită - WordPress şi modulul de comerț electronic Woocommerce.
VEZI SITE

PENMANIA.NET

Un blog complex orientat pe generarea de conţinut de calitate. Platforma folosită - WordPress.
VEZI SITE

SOLARIANA.RO

Un site de prezentare simplu - de o pagină conceput static in HTML şi CSS.

GIVE-IT.ORG

Un site de prezentare complex conceput pentru o asociaţie non-profit; functionalitate de blog, generare de proiecte şi alte pagini dedicate specifice activităţii asociaţiei. Platforma folosită - WordPress.
VEZI SITE
S.C. EVOMIND DEV SRL
CUI: 33109951
Nr. Înreg. J03/587/2014
© Copyright 2020 - EVOMIND DEV SRL
laptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram