EVOMIND ONG Suite

Înțelegem provocările cu care se confruntă organizațiile non-profit și dorim să fim partenerii tăi de încredere în această călătorie.
Am creat pachete integrate de web  design, special pentru a-ți ajuta organizația să aibă impactul pe care ți-l dorești.

Avantaje EVOMIND ONG Suite

De ce să alegi pachetele EVOMIND ?

Website complet personalizat

Website complet creat special pentru organizația ta, pentru a te ajuta să comunici eficient mesajul și activitățile voastre și să atragi atenția susținătorilor.
Fiecare website beneficiază de identitate vizuală completă - logo, paletă de culoare. font-uri, selecție de imagini și ilustrații premium etc.
Structura site-ului și structura paginilor este adaptată sectorului non-guvernamental, non-profit. 
evomind-ong-pachete-1
evomind-ong-pachete-2

Template-uri pentru ONG

Fiecare pachet conține pagini și modele dedicate pentru un ONG.
Pagină dedicată de proiecte cu informații dinamice specifice legate de: perioada de desfășurare a proiectului, locație, număr de beneficiari, sponsori, parteneri etc.
Un alt exemplu este pagina dedicată pentru susținerea organizației voastre. Toate modalitățile de susținere vor fi afișate aici de la sponsorizarea directă, 3.5% din impozitul pe venit la voluntariat etc.
De asemenea două dintre pachetele noastre includ modul dedicat de newsletter cu template-uri specifice de atragere de susținători, lansarea unui nou proiect, donații și sponsorizări etc. Inclusiv management de liste de adrese de email și trimiteri automate de emailuri în funcție de acțiunea utilizatorului.

Consultanță, suport tehnic & găzduire, training

Fiecare pachet include consultanță în stabilirea structurii site-ului vostru - de exemplu paginile site-ului, structura lor, cantitatea de text, titluri etc. 
Toate pachetele EVOMIND ONG au incluse suport tehnic și găzduire pe un server performant.
Toate pachetele EVOMIND ONG au  training inclus: realtime prin conferință online (maximum 30 de minute) și înregistrare video separată. Sunt incluse noțiuni elementare de folosire a site-ului, creare de articole text, editare pagini existente etc.
Asigurăm pe perioada contractuală actualizarea site-ului și / sau adăugarea de conținut nou.
La cerere putem asigura crearea de text printr-un serviciu cu cost suplimentar.
evomind-ong-pachete-2

Pachete Web Design

Pachetele EVOMIND dedicate ONGurilor

ONG START

Dacă ești la început de drum cu ONGul tău și ai nevoie de un site și găzduire inclusă.
3500 lei
per pachet
DETALII

ONG COMPLET

Pachetul complet de web-design, cu  design suplimentar, cu găzduire și suport tehnic .
4500 lei
per pachet
DETALII

ONG MAX

Nivelul de maximum pentru ONGul tău - tot ce oferă ONG Complet + magazin online și opțiuni de design și editare video extinse care acoperă toate nevoile unui ONG modern.
7500 lei
per pachet
DETALII

DETALII PACHETE

Conținut pachete integrate EVOMIND - ONG Suite

ONG START

✓ Identitate vizuală
✓ Pagini incluse: 5
✓ Blog
✓ Template articol blog: 1 versiune
✓ Găzduire & Administrare: 3 luni
✓ Backup & Suport Tehnic: 3 luni
3500 lei
ALEGE PACHET

ONG COMPLET

✓ Identitate vizuală
✓ Pagini incluse: 7
✓ Blog
✓ Template articol blog: 2 versiuni
✓ Modul newsletter
✓ Template newsletter: 1 versiune
Pachet design suplimentar 1*
✓ Găzduire & Administrare: 6 luni
✓ Backup & Suport Tehnic: 6 luni
*pachetul de design suplimentar 1 conține: design cover image (o versiune) pentru social media și un video de prezentare scurt

4500 lei
ALEGE PACHET

ONG MAX

✓ Identitate vizuală
✓ Pagini incluse: 20
✓ Blog
✓ Template articol blog: 2 versiuni
✓ Modul newsletter
✓Template newsletter: 2 versiuni
Pachet design suplimentar 2*
Magazin online
✓ Modul donații*
✓ Modul evenimente*
✓ Găzduire & Administrare: 12 luni
✓ Backup & Suport Tehnic: 12 luni
*modul donații - cost separat 

*modul evenimente - cost separat


*pachetul de design suplimentar 2 conține: design cover image (o versiune) pentru social media, un video de prezentare scurt, un design de roll-up, un design de carte vizită, un design de flyer A5 și editare video pentru 4 video-uri
7500 lei
ALEGE PACHET

Întrebări frecvente

Intrebări frecvente și alte detalii legate de pachetele EVOMIND ONG
După ce alegeți pachetul care potrivește organizației dvs. vom încheia un contract de prestări servicii pe persoană juridică.
Plata se va face pe baza contractului de prestări servicii, în două tranșe. Prima tranșă în valoare de 1500 de lei se va achita la semnarea contractului. Cea de a doua tranșă se va achita la finalizarea proiectului dar numai târziu de 3 luni de la semnarea contractului de ambele părți.
Plata facturilor se face numai prin transfer bancar.
Perioada de implementare variază în funcție de pachetul ales dar și de disponibilitatea dvs. de a pune la dispoziția EVOMIND resursele necesare finalizării site-ului cum ar fi text, imagini specifice, informații importante care trebuie afișate pe site etc. Perioada noastră de implementare standard este între 1 lună și 3 luni maximum.
NU! Banii achitați prin transfer bancar pe baza facturilor fiscale emise, pentru un contract de prestări servicii nu se returnează!
DA! Fiecare pachet va avea un video pre-înregistrat de 30 minute  care va arăta în detaliu partea de editare & modificare conținut pagini, adaugare / editare articole blog etc.
Pachetul de design suplimentar pentru ONG Complet conține: cover image (1 template) pentru social media: Facebook, Instagram, Linkedin etc. și un scurt film de prezentare al organizației dvs. de 60 de secunde.
Identitate vizuală presupunea conceperea unui logo grafic & text, a unei palete de culori adaptată organizației dvs. (maximum 5 culori în afara celor de bază alb și negru), selecția unor pictograme personalizate, a unor ilustrații premium adaptate brandului, a unor imagini etc.
Pachetul de design suplimentar pentru ONG Max conține: cover image (1 template) pentru social media: Facebook, Instagram, Linkedin etc., un scurt film de prezentare al organizației dvs. de 60 de secunde, un design de roll-up, un design de carte de vizită, un design de flyer A5 și editare video pentru 4 video-uri.
Folosim un server VPS (Virtual Private Server) dedicat, cu 2 procesoare, 4 GB de RAM și 80 GB HDD din partea companiei LINODE/Akamai. Serverul este găzduit într-un centru de date din Frankfurt, Germania.
Dacă găzduirea dvs. este capabilă să susțină cerințele tehnice ale platformei web pe baza căreia va funcționa site-ul, da fără probleme. În compensație vă vom prelungi termenul de administrare al site-ului.
DA! Vă putem ajuta să alegeți și să achiziționați un domeniu web potrivit pentru organizația dvs. Recomandăm ca achiziționarea domeniului web să se facă pe ONGul dvs. pentru ca domeniul să rămână în proprietatea dvs.
DA! Vă putem oferi o copie locală a site-ul dvs. prin sistemul nostru de backup.
DA! Pentru toate site-urile găzduite avem implementate soluții de backup - la nivel de server și la nivel de website printr-un modul premium dedicat.
Toate pachetele EVOMIND ONG Suite sunt securizate prin metode și soluții premium dedicat și au soluție de backup inclusă.
DA! La cerere putem oferi și alte servicii precum: consultanță și creare text site, serviciu de design social media, servicii financiar-contabile prin partnerul nostru etc. Pentru mai multe detalii consultați secțiunea dedicată aici.
Magazinul online  presupune instalare și configurarea modului de comerț electronic. Integrare modul de plată cu cardul. Configurare - produse / servicii / donații. Configurare opțiuni de transport dacă este cazul. Grafică dedicată pentru produse și magazin. Integrare cu sistemul de newsletter și cu sistemul de email al organizației dvs. Integrare GDPR. Creare paginilor dedicate obligatorii cum ar termeni & condiții, condiții de retur (dacă este cazul) etc. Vă oferim consultanță în stabilirea unei proceduri de lucru și training integrat sub formă de materiale video pentru persoana care va fi responsabilă din partea organizației dvs. pentru operarea și configurarea viitoare a magazinului online.
DA! Se poate alege pachetul ONG Complet și fără opțiunea de magazin online! Vă putem compensa opțiunea de magazin online cu alte servicii suplimentare pe care le putem oferi.

Portofoliu ONG

Exemple reale de site-uri dedicate ONG-urilor.

ASOCIAȚIA GIVE IT BACK

https://give-it.org/
giveitback site evomind ong

GIVE IT BACK TO Schools

https://giveitback.ro/
giveitbacktoschools site evomind ong

ASOCIAȚIA CIREȘARII PITEȘTI

https://tabereciresarii.ro/
ciresariipitesti site evomind ong

Alte servicii EVOMIND!

Servicii oferite în afara pachetelor EVOMIND ONG, cu cost separat!

SERVICII FINANCIAR CONTABILE

Prin partenerul nostru SC. EXPERT CONTAB ONE SRL vă putem oferi servicii financiar-contabile adaptate la cerințele unui ONG!

DESIGN SOCIAL MEDIA

Pachet lunar de design dedicat social media. Include crearea de grafică dedicată pentru profilele dvs., prelucrare de imagini, editare video etc.

CREARE TEXT SITE

La cerere contra unui cost fix, putem să vă oferim un serviciu de creare a textului pentru site-ul dvs.

GĂZDUIRE & ADMINISTRARE SITE EXISTENT

Dacă aveți deja găzduire pentru un site existent, putem prelua contra unui cost lunar partea de administrare și suport tehnic pentru site-ul respectiv.

Pachete EVOMIND ONG

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Pachetul EVOMIND ONG dorit

TELEFON

0746.142.867

E-MAIL

razvan.enescu@evomind.info

ADRESĂ

Str. Gării, Nr. 4, Pitești, Argeș, 110188

INFORMAȚII FISCALE

S.C. EVOMIND DEV SRL
CUI:
33109951
Nr. înreg. J3/587/2014

S.C. EVOMIND DEV SRL
CUI: 33109951
Nr. Înreg. J03/587/2014
© Copyright 2024 - EVOMIND DEV SRL
sal pictogramasol
storepushpinlocationrocketchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram