Proiectele noastre

Proiectele noastre sunt diverse şi reflectă personalitatea şi nevoile clienţilor noştri.

EVOMIND.ORG

Un site de prezentare construit pe platforma WordPress pentru o editură; proiectul a presupus crearea identității vizuale de la zero și adaptarea designului final la cerințele clientului final. Sunt folosite și elemente dinamice, personalizate pentru cerințele legate de cărțile publicate și un modul WooCommerce adaptat special.
VEZI SITE
site editura evomind dev portofoliu web design
sasexpert proiect webdesign evomind dev

SASEXPERT.RO

Un site de prezentare construit pe platforma WordPress pentru o firmă de contabilitate; proiectul a presupus crearea identității vizuale de la zero și adaptarea designului final la cerințele clientului final, creare grafică dedicată social media etc.
VEZI SITE

DACONT.RO

Un site de prezentare construit pe platforma WordPress pentru o firmă de consultanță fiscala; proiectul a presupus crearea identității vizuale de la zero și adaptarea designului final la cerințele clientului final. Site-ul este disponibil și ca template separat.
VEZI SITE
site evomind consultanta fiscala
site lms evomind

GIVEITBACK.RO

Un site de elearning construit pe platforma WordPress pentru o asociație non-profit; proiectul a presupus crearea identității vizuale de la zero și adaptarea designului final la cerințele clientului final dar și implementarea unui sistem de tip LMS (Learning Management System) pentru cursurile asociației.
VEZI SITE

FINANCE.EVOMIND.INFO

Un site de prezentare construit pe platforma WordPress pentru o o firmă de consultanță; proiectul a presupus crearea identității vizuale de la zero și adaptarea designului final la cerințele clientului final. Site-ul este disponibil și ca template separat.
VEZI SITE
site evomind finance
site evomind asociatia campion

ASOCIATIACAMPION.RO

Un site de prezentare construit pe platforma WordPress pentru o asociație non-profit; proiectul a presupus crearea identității vizuale de la zero și adaptarea designului final la cerințele clientului final.
VEZI SITE

GIVE-IT.ORG

Un site de prezentare complex conceput pentru o asociaţie non-profit; functionalitate de blog, generare de proiecte şi alte pagini dedicate specifice activităţii asociaţiei. Platforma folosită - WordPress.
VEZI SITE
giveitback proiect evomind webdesign
captura ecran proiect webdesign dizabiltech evomind info

DIZABILTECH.RO

Un site de prezentare construit pe platforma WordPress pentru o asociație non-profit; proiectul a presupus crearea identității vizuale de la zero și adaptarea designului final la cerințele clientului final dar și implementarea unei soluții de e-learning bazată pe modulul LearnDash.
VEZI SITE

TABERECIRESARII.RO

Un site de prezentare construit pe platforma WordPress pentru o asociație non-profit; proiectul a presupus crearea identității vizuale de la zero și adaptarea designului final la cerințele clientului final.
VEZI SITE
captura site tabere ciresarii evomind info
cdtbratianu proiect evomind webdesign

CDTBRATIANU.RO

Un site de prezentare construit pe platforma WordPress; proiectul a presupus un redesign al unui site existent, adaptarea textului la  normele de design actuale și includerea elementelor cerute de către client. Sunt folosite date dinamice pentru a afișa informațiile medicilor sub diverse forme de design și în pagini diferite.
VEZI SITE

CHRISTIANAMIOVENI.RO

Un site de prezentare avansat construit pe platforma WordPress; proiectul a presupus un redesign al unui site existent, adaptarea textului la  normele de design actuale și includerea elementelor cerute de către client.
VEZI SITE
christianamioveni proiect evomind webdesign
albinalucratoare proiect evomind webdesign

ALBINALUCRATOARE.RO

Un site avansat de comerț electronic construit pe platforma WordPress și implementat cu modulul WooCommerce; proiectul a inclus crearea identității vizuale de la zero,  creare de fotografie de produs, implementare blog etc.
VEZI SITE

CIUPERCARII.RO

Un site de prezentare simplu şi direct cu cele mai importante informaţii cerute de client; site-ul se poate accesa de orice fel de dispozitiv mobil. Implementarea s-a făcut pe platforma Bootstrap.
VEZI SITE
ciupercarii proiect evomind webdesign
cantacuzino proiect evomind webdesign

Site liceu teoretic

Un site de prezentare complex pentru un liceu teoretic; platforma folosită este WordPress.
VEZI SITE

PENMANIA.SHOP

Un site de comerţ electronic complet; implementare de la zero a identităţii vizuale; platforma folosită - WordPress şi modulul de comerț electronic Woocommerce.
VEZI SITE
penmaniashop proiect evomind webdesign
penmanianet proiect evomind webdesign

PENMANIA.NET

Un blog complex orientat pe generarea de conţinut de calitate. Platforma folosită - WordPress.
VEZI SITE

YOUAREOK.RO

Un site de prezentare orientat pe un brand personal; concepere de la zero a identităţii vizuale adaptată la cerinţele şi personalitatea clientului. Site-ul include un blog şi un editor vizual pe care clientul îl foloseşte pentru a crea propriul conţinut. Platforma folosită - WordPress.
VEZI SITE
youareok proiect evomind webdesign
site evomind tpm

T-PM.RO

Un site static de prezentare. Design simplu de tipul one-page site. Identitate vizuală creată de la zero.
VEZI SITE
S.C. EVOMIND DEV SRL
CUI: 33109951
Nr. Înreg. J03/587/2014
© Copyright 2024 - EVOMIND DEV SRL
sal pictogramasol
laptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram