Proiectele noastre

Proiectele noastre sunt diverse şi reflectă personalitatea şi nevoile clienţilor noştri.

DIZABILTECH.RO

Un site de prezentare construit pe platforma WordPress pentru o asociație non-profit; proiectul a presupus crearea identității vizuale de la zero și adaptarea designului final la cerințele clientului final dar și implementarea unei soluții de e-learning bazată pe modulul LearnDash.
VEZI SITE
captura ecran proiect webdesign dizabiltech evomind info
captura site tabere ciresarii evomind info

TABERECIRESARII.RO

Un site de prezentare construit pe platforma WordPress pentru o asociație non-profit; proiectul a presupus crearea identității vizuale de la zero și adaptarea designului final la cerințele clientului final.
VEZI SITE

CDTBRATIANU.RO

Un site de prezentare construit pe platforma WordPress; proiectul a presupus un redesign al unui site existent, adaptarea textului la  normele de design actuale și includerea elementelor cerute de către client.
VEZI SITE
cdtbratianu proiect evomind webdesign
christianamioveni proiect evomind webdesign

CHRISTIANAMIOVENI.RO

Un site de prezentare avansat construit pe platforma WordPress; proiectul a presupus un redesign al unui site existent, adaptarea textului la  normele de design actuale și includerea elementelor cerute de către client.
VEZI SITE

ALBINALUCRATOARE.RO

Un site avansat de comerț electronic construit pe platforma WordPress și implementat cu modulul WooCommerce; proiectul a inclus crearea identității vizuale de la zero,  creare de fotografie de produs, implementare blog etc.
VEZI SITE
albinalucratoare proiect evomind webdesign
frisco proiect evomind webdesign

FRISCO.RO

Un site avansat de comerț electronic construit pe platforma WordPress și implementat cu modulul WooCommerce; proiectul a inclus creare de identitate vizuală,  creare de fotografie de produs, configurare produse, vizual lifestyle, proceduri interne, facturare automată etc.
VEZI SITE

PENTEOPENS.COM

Un site de prezentare pentru un meşteşugar de stilouri din materiale deosebite; implementarea s-a făcut pe platforma WordPress urmând ca într-un viitor apropiat să se activeze şi un magazin de comerţ electronic.
VEZI SITE
penteopens proiect evomind webdesign
ciupercarii proiect evomind webdesign

CIUPERCARII.RO

Un site de prezentare simplu şi direct cu cele mai importante informaţii cerute de client; site-ul se poate accesa de orice fel de dispozitiv mobil. Implementarea s-a făcut pe platforma Bootstrap.
VEZI SITE

YOUAREOK.RO

Un site de prezentare orientat pe un brand personal; concepere de la zero a identităţii vizuale adaptată la cerinţele şi personalitatea clientului. Site-ul include un blog şi un editor vizual pe care clientul îl foloseşte pentru a crea propriul conţinut. Platforma folosită - WordPress.
VEZI SITE
youareok proiect evomind webdesign
cantacuzino proiect evomind webdesign

Site liceu teoretic

Un site de prezentare complex pentru un liceu teoretic; platforma folosită este WordPress.
VEZI SITE

PENMANIA.SHOP

Un site de comerţ electronic complet; implementare de la zero a identităţii vizuale; platforma folosită - WordPress şi modulul de comerț electronic Woocommerce.
VEZI SITE
penmaniashop proiect evomind webdesign
penmanianet proiect evomind webdesign

PENMANIA.NET

Un blog complex orientat pe generarea de conţinut de calitate. Platforma folosită - WordPress.
VEZI SITE

GIVE-IT.ORG

Un site de prezentare complex conceput pentru o asociaţie non-profit; functionalitate de blog, generare de proiecte şi alte pagini dedicate specifice activităţii asociaţiei. Platforma folosită - WordPress.
VEZI SITE
giveitback proiect evomind webdesign
S.C. EVOMIND DEV SRL
CUI: 33109951
Nr. Înreg. J03/587/2014
© Copyright 2022 - EVOMIND DEV SRL
sal pictogramasol
laptop-phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram